Viziune pentru Bacău

 In Uncategorized

Fundația Comunitară Bacău propune un cadru în care să se obțină, prin participarea activă a actorilor din diverse domenii fundamentale, o strategie pentru creșterea și dezvoltarea locală inteligentă. Lideri în domeniile economic, sănătate, educație, tehnologic, vin împreună pentru un “think -tank” în dezvoltarea inteligentă a județului nostru!

Ne disipăm efortul în prea multe domenii și nu ne concentrăm într-o direcție reală de dezvoltare.  Pot domeniile identificate ca prioritare în strategia de dezvoltare județeana să susțină în mod real un Bacău al viitorului? Unde mai putem identifica un potențial de creștere economica și socială a comunității și cum îl putem ajuta să se dezvolte?

Obiective:

Identificarea unor direcții de acțiune și mecanisme necesare pentru o creșterea sănătoasă, coerentă, viabilă și variată a comunității prin interconectarea domeniilor economic și social.

Crearea unei rețele de consultanță, dezvoltare și sprijn reciproc formata din specialiști, antreprenori cu experiență și viitori antreprenori.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search