Suntem la a IV-a ediție!

 In Uncategorized

În emoții multe și cuvinte puține, 8 HOURS OVERTIME FOR A GOOD CAUSE înseamnă: implicare, proiecte, provocări, soluții, voluntariat. Ong-uri, grupuri de inițiativă și voluntari profesioniști se pregătesc să lucreze 8 ore peste program pentru proiecte care aduc plus de valoare comunității. Pregătim a IV-a ediție cu entuziasm și recunoștință pentru oamenii care au fost și sunt parte din eveniment.
Ne vedem pe 30 martie, în sala de conferințe din clădirea SIF MOLDOVA, etaj 8, ora 17!

Centrul Daniel
Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de activitate în folosul comunității, echipa Centrului Daniel își dorește organizarea unor evenimente pentru a evidenția munca și rezultatele obținute în cei 25 de ani de existență, precum și importanta serviciilor oferite, atât pentru copiii/tinerii cu dizabilități cât și pentru familiile acestora. Împreună cu specialiștii voluntari, vor lucra la conceperea planului de organizare al evenimentelor și la planul de comunicare și mediatizare a muncii, rezultatelor, impactului în comunitate.

Asociația 37
Cercul de Artă Contemporană este prima inițiativă de a crea un spațiu de expunere permanent a artei contemporane în cadrul unei unități de învățământ, susținută de dezbateri și ateliere creative pentru elevi, precum și formări dedicate profesorilor. Provocarea permanentă a Cercului de artă contemporană este finanțarea proiectului din surse exterioare Colegiului. Își doresc ca în urma evenimentului să rezulte o schiță de strategie pentru funding, sugestii de networking, tips & tricks pentru awareness în zonă și alte resurse & tools locale.

Federația Tinerilor din Bacău
Tinerii din Federație își colorează generația asumându-și dezvoltarea primei strategii de tineret a Municipiului Bacău. Alături de experți, vor pregăti cadrul general de construire a strategiei și vor pregăti următorii pași pentru definitivarea acesteia. În urma evenimentului, ei vor să obțină un design de activitate pentru focus grup, un model de raportare pentru o buna colectare a datelor, soluții pentru identificarea persoanelor cu expertiza pe realizări strategice, direcția strategica pentru realizarea strategiei de tineret.

Asociația Alumni UGB
Asociația ALUMNI își dorește să creeze contexte în care educația universitară să fie îmbunătățită de o strategie care să contribuie la formarea de competențe reale pentru piața muncii, dar și pentru viață. Asociația proaspăt înființată dezvoltă alături de specialiști o metodologie pentru a deveni organizația locală care face diferența în educația universitară băcăuană.

Grupul de inițiativă “Bacăul ecologic” – Organizație gazdă: Fundația Comunitară Bacău
Principala provocare pe care o abordează proiectul este ruptura între cetățeni și orașul lor, lipsa responsabilității cu privire la consecințele existenței gunoaielor pe străzi, pe spațiile verzi sau alte zone asumate spațiului public. Fundația Comunitară Bacău crează mecanisme și contexte de dezvoltare comunitară prin implicarea locuitorilor, instituțiilor și organizațiilor locale. Din acestă calitate, aducem împreună reprezentanți din categoriile menționate pentru a cauta soluții de creștere a nivelului de conștientizare în comunitate, dar și definirea unor proiecte ce pot schimba situația de fapt.

Parteneri eveniment: Selgros Bacau și SIF Moldova 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search