Profesioniștii băcăuani “lucrează” peste program pentru al treilea an la rând

 In Uncategorized

În 7 aprilie are loc cea de-a treia ediție “8 hours overtime for a good cause” la Bacău. Profesioniști, experți, consultanți în diverse domenii își donează timpul și know-how-ul pentru a consilia inițiative locale în procesul de implementare.

“8 hours overtime for a good cause” este un eveniment care aduce la un loc donatori și cauze dar într-o paradigmă ușor diferită. Beneficiarii și autorii proiectelor primesc consultanță de la experți în marketing, comunicare, vânzari, resurse umane, management sau implicare comunitară și împreună, în jurul meselor de lucru, găsesc soluții.

Voluntarii noștri sunt experți în domeniile lor de activitate și în același timp implicați în comunitate, tocmai de aceea decid să își doneze resursele de timp și informație profesională unor inițiative care aduc plus-valoare comunității băcăuane.

Ca în fiecare an, proiectele care ajung în atenția voluntarilor profesioniști sunt alese de către un juriu independent, în urma unui apel de proiecte. Juriul este format din persoane cu experiență în varii domenii iar fiecare organizație în parte lucrează împreună cu un mentor pentru a pregăti întâlnirea cu voluntarii profesioniști.

Anul trecut “8 hours overtime for a good cause” a însemnat 7 organizații implicate, 35 de voluntari și, bineînțeles- 8 ore peste program.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search