Vineri, 7 aprilie, ora 17, la Biblioteca Judențeană “C. Sturza” Bacău va avea loc cea de-a treia ediție “8 hours overtime for a good cause”. Un eveniment în care profesioniști din diverse domenii își donează timpul și expertiza in sprijinul unor proiecte si inițiative din comunitate.

În loc să cerem bani pentru cauzele pe care le susținem, ne-am hotărât să cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor și ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.

Se va lucra timp de 8 ore pentru a găsi soluții la problemele identificate de organizațiile participante.

Anul acesta, cauzele participante sunt:

Viziune pentru Bacău

Fundația Comunitară Bacău propune un cadru în care să se obțină, prin participarea activă a actorilor din diverse domenii fundamentale, o strategie pentru creșterea și dezvoltarea locală inteligentă. Lideri în domeniile economic, sănătate, educație, tehnologic, vin împreună pentru un “think -tank” în dezvoltarea inteligentă a județului nostru!

Palatul Copiilor Bacău reloaded

Provocarea identificată de Asociația Vernal împreună cu Palatul Copiilor Bacău este  legată de menținerea nivelului de interes și implicare a elevilor. În același timp, comunicarea activitaților și o campanie de awareness sunt provocări la care căutăm rezolvare.

Deschidem Biblioteca. Face-book & face-lift

Biblioteca Judeţeană „C. Sturdza” Bacău susţine „bucuria de a citi” şi face totul ca utilizatorii săi să se simtă „acasă”. În același timp, dincolo de cuvinte, biblioteca are nevoie de o identitate vizuală atractivă, contemporană și o prezență în online. Păstrăm mirosul și farmecul tiparului și încercăm să “corupem” publicul spre plăcerea cititului printr-un “face-lift” comunicațional.

Stele în marketing- Observatorul Astronomic “Victor Anestin”

Cu un concept unic în țară și o proapsătă “reinventare”, Observatorul Astronmic duce lipsă de un plan de marketing coerent și centrat pe nevoi specifice.  Specialiști în comunicare, marketing sau expertiză în zona de servicii și evenimente vor gândi o direcție de dezvoltare strategică pentru atragerea unui public eterogen și awareness la nivel regional și național.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search