8 ore peste program pentru o cauză bună

Majoritatea angajaților își doresc să fie stimulați intelectual mai departe de responsabilitățile profesionale zilnice. Oportunitățile de voluntariat în care profesioniștii pot dona nu numai timpul lor, ci și din experiența și cunoștințele lor profesionale sunt experiențe puternice care oferă sentimente de împlinire și contribuție altruistă.

Când angajații sunt implicați în activități de voluntariat cu impact sunt cu 78% mai puțin stresați, cu 76% mai sănătoși și sunt mai motivați la locul de muncă.

Voluntariatul profesionist aduce beneficii majore și organizațiilor non-profit care necesită consultanță de specialitate în varii domenii, dar care, de cele mai multe ori, din motive financiare, nu este accesibilă, drept urmare dezvoltarea pe termen scurt și mediu poate fi afectată.

8 ore peste program pentru o cauză bună este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, le cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.

La finalul celor 8 ore ne dorim ca organizațiile să își fi găsit o soluție viabilă și realistă la problema prezentată către soluționare. Ne dorim ca rezultatul să fie ceva palpabil și care poate fi implementat și asumat de către organizație începând cu următoarea zi de lucru.

Mai departe de acest obiectiv practic, ne dorim ca experiența în sine să fie una pozitivă și complexă; iar în urma participării la 8 ore peste program pentru o cauză bună atât voluntarii profesioniști, cât și reprezentanții ONG să fi relaționat cu plăcere și să își dorească să continue să susțină cauzele din comunitatea locală.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search