Împreună dezvoltăm

8 ore peste program pentru o cauză bună

Fundația Comunitară Bacău împreună cu un grup de voluntari organizează evenimentul „8 ore peste program pentru o cauză bună”, o seară de lucru pentru profesioniști din diverse domenii.

Pe 19 martie 2020, de la ora 5 seara, voluntari specializați în marketing, comunicare, vânzări, resurse umane, management sau implicare comunitară vor rezolva temele propuse de organizații non-profit și grupuri de inițiativă din Bacău.

  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

În loc să cerem bani pentru cauzele pe care le susținem, ne-am hotărât să cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.

Împărțiți pe echipe, ei vor lucra timp de 8 ore pentru a găsi soluții la problemele identificate de organizațiile participante și vor gândi împreună cu acestea planuri de gestionare, marketing, financiare etc., cât și pași concreți de acțiune în vederea atingerii obiectivelor curente ale organizațiilor.

Proiectele care vor ajunge în atenția voluntarilor profesioniști vor fi alese de către un juriu independent, în urma unui apel de proiecte. Juriul este format din persoane cu experiență în varii domenii: marketing, comunicare, financiar, resurse umane, juridic, management și strategie etc.

Fiecare organizație în parte va lucra împreună cu un mentor pentru a pregăti întâlnirea cu voluntarii profesioniști; astfel, reprezentanții proiectelor vor ști cum să prezinte cât mai eficient problema cu care se confruntă. Cu această imagine concretă a problematicii,  voluntarii profesioniști vor folosi cele 8 ore pentru a o soluționa.

2000
EDIȚIA A ȘASEA
0
ORE PESTE PROGRAM
0
ORGANIZAȚII IMPLICATE
0
VOLUNTARI IMPLICAȚI
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search