8 hours overtime 2019

 In Uncategorized

1. Nobody’s Group Bacău Trupa de teatru amator

Trupa de teatru a fost înființată în anul 1998. În fiecare an sunt reprezentații la Teatrul Bacovia a spectacolelor pregătite pe parcursul anului școlar. Aceste spectacole sunt prezentate și în festivaluri  concurs (Suceava, Botoșani, Bacău, Timișoara etc).

Obiectiv principal: dorim promovarea teatrului dar și abordarea unei modalități nonformale de învățare și dezvoltare personală, prin workshopuri cu elevii (clasele VI- VIII).

2. Filarmonica Mihail Jora – Ateneu Bacău

Filarmonica Mihail Jora susține spectacole săptămânale în sala Ateneu, fiind prezentă în viața locuitorilor din Bacău, atât prin actul cultural cât și prin implicarea în diferite proiecte pentru comunitate.

Obiectiv principal: ne dorim cât mai multi oameni la spectacole, în special tinerii comunității.

3. Fundația „Sf. Ioan Bosco”

Fundația are misiunea  de a preveni manifestările negative în viața copiilor, prin anticiparea răspunsurilor la necesitățile ce se pot ivi, punând astfel în imposibilitate fizică şi morală de a comite fapte reprobabile care pot compromite creşterea și integrarea socio-profesionala

Obiectiv principal: ne dorim dezvoltarea unor strategii de promovare a imaginii și a activității Fundației.

4. Grup de Inițiativă Locală al Antreprenorilor din Bacău (GILA BACAU)

Misiunea Grupului Informal este de a aduce specialiști/reprezentanți ai societății relevante care să răspundă proactiv nevoilor de dezvoltare al antreprenorilor din Municipiul Bacău.

Obiectiv principal: ne dorim dezvoltarea și implementarea unui program, împreună cu universitățile din Bacău și liceele cu profil teoretic, ce presupune sesiuni de creativitate și practică non formală pentru toate industriile, spre a stimula creativitatea și pro-activitatea liceenilor, studenților dar și profesorilor din Municipiul Bacău.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search