8 hours over time for a good cause Bacău 2016 – ediția a doua

 In Uncategorized

Pe 18 martie 2016, de la ora 5 seara, la 30Avenue Business Center, voluntari specializați în marketing, comunicare, vânzări, resurse umane, management sau implicare comunitară, etc. vor rezolva temele propuse de organizații non-profit și grupuri de inițiativă din Bacău.

„8 hours overtime for a good cause este un eveniment internațional ce se desfășoară anual, în zeci de orașe din lume. În anul 2015, evenimentul s-a desfășurat simultan în peste 16 orașe din lume: San Francisco, Cairo, Istanbul, Londra sau Rio de Janeiro, București, Bacău, etc.

Este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor și ceea ce au mai de valoare – experiența profesională. Echipele de voluntari pot fi specialiști în  marketing, comunicare, vânzări, juridic, IT, management, etc.

Până pe 6 martie , ora 23.59, ONG-urile și grupurile de inițiativă pot propune o cauză în eveniment, completând formularul aferent secțiunii  http://bacau.8-i.ro/organizatii/

Ești un profesionist dornic să ajute? Vrei să contribui cu expertiza și cunoștințele tale la soluționarea unei probleme cu care se confruntă o organizație non-profit sau un grup de inițiativă care susține comunitatea din Bacău? Înscrie-te aici: http://bacau.8-i.ro/voluntari/

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search